Wednesday, April 10, 2013

assalamualaikum semua ! 

16 Mac yang lepas, birthday dia. 3 April yang lepas, birthday saya. 

then, masa birthday dia, tak sempat nak belikan kek. just makan makan kat seoul garden je. hee. so, i promise to him nak buat kan kek time cuti ni. alang alang tu, sekali dengan kek birthday aku la. haha. sedih tak bunyi ? buat kek birthday untuk diri sendiri -.- hehe. tapi takpe la kan. so, aku sekalikan laa, birthday kek untuk saya & dia :) 

this picture taken on his birthday :)

dalam bulan April, ada 4 orang celeb birthday dalam class saya. which is me, Waniey, Adli & Lah. tapi, im the 'kaklong' because i was born on 3rd, Waniey & Lah on 8th, & Adli on 10th April. haha. 

so, before kitorang balik cuti sem haritu, baby baby April ni konon nak celeb bday sama sama la. pre-celeb gitu. hehe. and thanks to sayangku fuza sebab nak belanja kitorang kek. hee. tapi, kitorang demand nak kek kat Salsabila Cafe. haha. mengada betul kann. sebab kat situ ada rainbow cake :D hiks. takmau dah SR sebab kat SR takde rainbow cake. jom tengok gambar kitorang. hee. 


auwww so colourful aite ? :D minta lilin je kat akak tu, tapi dia siap bagi word 'happy birthday' tu lagi. hee


peace ! me with the very wonderful rainbow cake. hee


eh, dia pun ada. hehe. of course dia wajib ada :)


konon konon suap la tu. hehe


fuza, me & waniey. sayang awak semua. memuahhxx ! :* hee


yeahh ini laa dia, April trio babies. haha. tapi Lah takde sekali :)


thank you sayangku fuza for the cakes :*


perut dah penuh rainbow cake, muka dah happy, yang tudung merah tu excited nak tunggu pukul 12 malam. hehe. :P






eh, ada lagi pic saya rupanya. tuan punya blog aka birthday girl kena letak lebih sikit muka dia. haha. 

takyah nak birthday girl sangat Paah. dah belated dah punn. hehe

so, semalam, baru laa sempat buat kek untuk diri sendiri & untuk dia.  

tadaaa ! 


Happy Belated Birthday Farhah & Idan !
anyonyonyo huduhnyaa kek ni. hahaha. siapa laa yang buat ni -.- 


edit edit sikit, upload kat stegrem. perkara wajib nyahh. :P

sweet 22 to me & you, sayang. hiks. 

terima laa kek kita yang 'cantik' ni. haha. 

okay. that's all kawan kawan. entri yang sepatut nya 4 april dah update, tapi harini baru sempat. ekeke. 
nak resepi ke ? eh takmo takmo. tak sedap pun ni. hahaha. nanti aku update resepi bahulu kukus okay ? :)
stay tuned. thanks for reading ! :* 



suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

No comments: