Monday, September 27, 2010

unwanted feeling.

ohh please. da lame aku x feel mcm ni. huhu. since....
i just hate this feeling. :( nak nanges weyhh !
cam siot jee. urghhh.
please move on lahh !
tunggu takdir yang tentukan everything okayyh.
aku da x mampu nak kata pape. huu.
its DONE.

suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

Saturday, September 25, 2010

love song

video

da lama sgt sgt x nyanyi lagu nieee.
last nyanyi lagu france mase kat skool dulu. >.<
thankss to mademoiselle norasitin yg kenalkan lagu ni kat aku. <3


Aimer, c'est ce qu'y a d'plus beau
Aimer, c'est monter si haut
Et toucher les ailes des oiseaux
Aimer, c'est ce qu’y a d'plus beau

Aimer, c'est voler le temps
Aimer, c'est rester vivant
Et brûler au coeur d'un volcan
Aimer, c'est c'qu'y a dplus grand





suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

Tuesday, September 21, 2010

PARAMORE IS THE BEST !

PARAMORE
is
the
best
medicine
ever !
hoho :0


suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

Monday, September 20, 2010

raya terbaek ever !

okayy, now aku kat utm daa. dalam bilik tersayang bersama kak yam. hehe.
sekarang aku nak recall memory balik. memory raya tahun 2010 ni beberapa hari yg lepas.
bagi aku, raya tahun ni paling best. even aku x sambut bersama si dye, tp aku ade ramai lg kawan2 yg happening and best best. hee.
jumaat yg lalu, raya ke8. kimi karim jemput open house kat rumah dye. semua budak2 primary school kelas aku dulu diinvite. reunion laa kononnyee. rindu sgt kat dorg sume. da lame x jumpe. da hbs school baru la jumpe balik. ahah. :DD best best best! hehe



esoknye plak, raya ke9. aku jemput dorg dtg rumah aku plak. hee. tetamu first aku fatthir iftiaz. :) syg kau fatthir. hee. pastu dtg la saufi sulaiman and sr kos dye, arif, kimi karim, syameem and munzir, syaira khairunnisa. then, second trip dtg la aliaa hani and farah, pastu adib and taufiq. haha. lastly, amatul and adik nyee. after asar ptg tuu, konvoi gi rumah syairah plak. hee. last skali rumah aliaa. then kami pn berpisah laa. maybe raya next year jmpe lg. kan korg ? <33

esoknyee, syameem jmput kenduri rumah dye. dye nak further study ke mesir soon. woo, xdpt aku jmpe kau da pasni meem. sorry aku xdpt dtg rumah kau smalam. aku nak blik daa. bus da tggu aku, hehe. xpe xpe, nnt if ade rezeki kite meet lg okayyh. :)

syameem, semoga kau berjaya di bumi mesir sana okayy. best of luck! :DD


suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

Tuesday, September 14, 2010

tinggal kenangan

hurmm. tahun ni raya tanpa dye.
xpe. aku REDHA.
aku FAHAM.
setiap yang berlaku pasti ade hikmahnye.





SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR & BATIN
sorry if i ade wat salah sepanjang kite bersama dulu.
i minta ampun dari hujung rambut sampai hujung kaki.
ikhlas,
far


suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

Monday, September 13, 2010

raya datang lg !

tahun ni raya kat kg belah ayah kat segamat. bertolak dri klang after zohor. then sampai kg before berbuke. sempat la tolong2 hidang kejap. then berbuke ramai2 ngan kazens. best ! :)
then malam t shopping last minute kat bndar utama, segamat. ramai gile org shopping time nih. last minute hbs lahh. haha.

first day
esok nyee, first day raya.:)theme colour for my family : pink. haha.
usha pics ni kayhh. malas nak story pnjang2. :DD







btw, before lupe. malam nye kami maen bowling kat bandar segamat. as usual. bowling raye. hee. :)








second day
jalan jalan raye rumah sdare mara atok kat muar. sg mati and rawang.
then sampai rumah da malam. makan2, lepak2 jap.
pukul 11 mlm, acara mercun bermula. hehe.
kami maen mercun and lawan2 ngan kampung sebelah. haha.
bile maen bunga api, rase mcm budak2 lg. haha. ;DD






third day
pagi pagi lg cousins da ajak maen bowling lg. haha.
second round plakk. hee. :p
kami maen 3 game lg. haha.
after penat maen, ptg tu bertolak lahh kami pulang ke rumah.
dalam pkul 9.30 mlm sampai kat klang.

fourth day aka hari ni
kemas rumah buat penghabisannye, hehe.
then baru la ade mse nk berFB and update my lovely blog. :)
esok jalan2 raya lg okayhh. <33



suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

Wednesday, September 8, 2010

new boyfiee

tenkiuu tenkiuu tenkiuu


TOSHIBA L645-1002U
teman baru aku. *sigh
bantal bucuk pun aku campak jauh jauh lahh. haha



suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

Saturday, September 4, 2010

raye raye !



arrived at my home. home sweet home.
tolong ibu kemas rumah
pasang langsir
lap cermin
lap tingkap
lap perabot
bersihkan semua
masak makanan berbuke
kueh raye x buat sebab x de sape nak buat. haha
maybe i'll bake a chocolate cake nanti.
my favourite >.<




shopping shopping raye jom !
baju kurung baru ade sepasang. ibu jahit. warne biru.
lagi dua pasang is coming soon.
sebab belum shopping lagi.
theme colour satu family tahun ni warne pink. i like ! haha
after this nak round shah alam cari baju raye :)
da bored every year round area klang je.
nak round shah alam plak lahh.
biru da ade, pink theme colour 1 family.
lagi satu nak beli warne ape eh ?
red
green
orange
purple
black
white
yellow

tengok je lahh mane yang berkenan nanti !
haha ;DD

suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

heartless

aku xtahu lahh ape yang patut aku rase skarang ni.
patut ke aku rase camni eh ? hmm.
kadang-kadang fikir, x patut.
tp entah lahh. aku pun xtahu lahh.
perasaan seseorang tu kite xdapat nak halang.
even perasaan kite sendiri.
then, what should i feel right now ?
urghh. pening lahh.
hati aku x kate ape ape.
sebab dye pun pening.
mcm tuan dye. hehe.
x pe lahh. aku da start merepek.
baek tidurr. zZzZ
good night for now.
good morning for tomorrow :)
suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D