Friday, October 8, 2010

apabila kebosanan melanda

hari ni, hari jumaat. 08 oct 2010. lepas habis buat field pg td, balik bilik then terus tido. then bangun zohor jap. disebabkan x taw nak buat ape daa, my roomie, maryam pun cadangkan aku tgk 1 movie korean nii. tajuk nyee, do re mi fa so la si do. :) touching gilee laa tgk citer ni. haha. layan perasaan aku petang2 ni. tp best laa. hehe. maybe aku agak terlambat kot tgk citer ni. maybe korg sume yg korean's freak ni da tgk citer ni. aku je baru nak tgk sebab aku xlayan citer korean kalau x bosan mcm petang td. HAHA. ;DD sape yg belum tgk citer ni lg, anda dialu-alukan utk menonton nyee. sediakan tisu dulu before tgk okayhh. HAHA.





handsome nyee hero dye. hehe. <33

suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

2 comments:

nishiyanisha said...

aku rase aku da tgk citer nih.. tp aku x igt ending dy.. hero tu saket ke?

miss farhah said...

hehe, aku rse kau slah tgk kot yang. laki tu xsaket. hee. tp last2 dye ilang ingatan.tp dpt pulihkan balik.