Monday, September 5, 2011

teman tidur baruu ! hee

hye hye assalamualaikum semua ! :)
actually malas gila nak update blog. muahaha. sebab busy kot masa raya ni kan. ihik. poyo je.
tapi just nak share something. hee. dah baca tak post yang before ni ? yang NI. haa. pasal bantal wangi aku tu kann. sekarang dah ada pegganti dah. hee. tadaaa !



ni lah dia teman tidur baru aku. hee. nampak tak nama tuu ? ARA tuu. haa yang tu aku jahit sendiri. guna apaa ? guna kain felt. macam yang aku story kat SINI. comel je kann. ehe. lepas ni takde orang boleh curi bantal bucux aku. haha. kenapa ara ? sebab...tettt ! ada laa. haha. aku je yang taw. hehe. gedik gila kan. bajet nama macam dalam citer filipina tuu. arabella grace garcia. tapi panggil ara je. muahaha. aku pun ada nama manja okay. :P

okay lah. takde motif pun entri ni. hehe. jumpa kat next entri. khas untuk raya.
okbai semua !

suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

13 comments:

faizal said...

poyo gilew minah ni

miss farhah said...

sukati aku la nak poyo ke ape. kau sape. haha. :P

faizal said...

aku lah manusie...haha

miss farhah said...

takkan beruk kot. haha :P

faizal said...

beruk itu anda...hahaahah

miss farhah said...

ceh. haha. kuang ajaq betul

faizal said...

yela org kte mmgklu kite blja xkn abis so mmg la i kurang ajar bb bru belajar...aahahaha

miss farhah said...

oooo eh ? tapi yang kuang ajaq tang lain. -.-''
kuang ajaq yang x bleh di ajaq sampai hbs. haha

faizal said...

tang mana xtw...ish2

miss farhah said...

tang lain laa. tang yg xleh di ajaq lagi dah. sbab mmg dah ptus fius -.-''

faizal said...

bli la fius pe ssh....kedai bnyk jual la

miss farhah said...

x payah. tak perlu punnnn. :P

faizal said...

pulak