Monday, September 5, 2011

klon mia sara ! hehe

hye hye semuaa !
entri kedua untuk hari ini ! hehe. yang first yang NI tadi.
konon nak buat entri pasal hari raya. tapi nanti lah dulu eh. entri kali ni lagi best. hehe.

pasal apaa ? pasal ini budak yang comel sangat. konon macam mia sara laa. tapi budak kecik ni lagi comel kot. haha. sampai aku buat entri khas untuk dia ! ngehehe. ni la budaknye. nama dia QISTINA. tapi boleh panggil qis, toncet atau bulat. haha.



comel tak ? ehehe. siang tadi bawak dia pi makan tutti frutti kat seksyen 7. tengok siap buat pose comel kenyit kenyit mata lagi. haha.


(curi dari fb kak lyn)

model a.k.a promoter tutti frutti. hehe. siap duduk atas kaunter lagi. nasib baik abang kaunter tu tergoda dengan kecomelan si toncet ni. haha.


(curi dari fb kak lyn)

kan dah cakap budak kecik ni model tutti frutti ni. hehe. :P siap buat tangan tanda BAGUS lagi. comel tak comel. (padahal dia nak buat peace tapi tak reti. HAHA)



aku pun nak tumpang gak kecomelan dia ni. hehe. boleh tak ?


( curi dari fb kak lyn)

ni laa 'mama' qis. hehe. manja je main suap suap.


(curi dari fb kak lyn)

dah kenyang makan aiskrim, kitorang bawak si toncet ni tengok wayang plak. cerita apa ? tu dalam gambar tu. HANTU BONCENG. not bad laa cerita ni. lawak gila kot. hehe.
sampai qis ajuk cakap zizan dalam cerita tu. "baby, bucux". haha. suara dia je la dalam hall tu tadi. qis pun ada baby jugak. tu yang dia pegang tu. hehe. orang tengah syok gelak ketawa dalam hall, si toncet ni dah terlentok peluk baby dia. bosan punya pasal. siap buat alasan nak berak lagi. semata-mata nak keluar dari situ. last last tertidur. haha.



otw balik dah. hello qis si toncet ! akak dah start rindu qis laa. hehe. geram sangat ngan pipi qis. ngan rambut sekali. ngan muka sekali. semua la. haha. comel sangat. nak anak comel macam ni boleh tak ? tettt ! haha.

thats all for tonight. malam ni buat solat hajat doa doa supaya dapat anak nanti comel macam si toncet ni. HAHA. oknitebai.



suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

6 comments:

✿cik tempe✿ said...

comel nyeee :O

miss farhah said...

kannn cik tempe ? hehe. comel gilaa. petah kot mulut diaa.

rara pinkmafia said...

mmg comels.

miss farhah said...

kann ? hehe. doadoa dapat anak comel cmtu ye kak rara :P hhe

IEQAH said...

ala tomeyynyee.
akak yg bgambar dgn dia pn style jugakkk :)

miss farhah said...

hehe. tomey gilaa ini budak kannn.hee.
akak tu x comel pun laa. hehe