Sunday, March 4, 2012

i came here for Car Boot Sale only :P


hye assalamualaikum semua ! :)

salam ahad yeeee. esok dah ada kelas balik. sigh. kejapnyaaaaaa weekend -.- tak sempat nak lepak lepak dalam bilik lagi. sebab asyik merayau je dari hari jumaat sampai harini. opss. haha.

semalam, ada event kat Danga Bay. event apa ? err. how to explain ? sebab aku main terjah tu. ala ala Melodi tuu. ekeke. yang pasti, event ni berkait dengan #TwtUpJohor & JOHO. ada laa perfomance bagai. beberapa artis came yesterday. 

tapi tapi ! aku datang sebab Car Boot Sale only ! muahaha. sebab dah datang lewat, tak sempat nak join #TwtUpJohor. sobss :'( takpela. nak buat acane. next time maybe ada :)











Johor is awesome i told you ! and of course JOHO too. both are awesome :D hee. untung laa aku stay kat JB ni lagi 2 tahun setengah kannn. lepastu grad(insyaallah), lepastu taktaw dah mana hala tuju. haha. balik ke negeri tanah tumpah darah aku la, Selangor tercinta. 

hee okay la. next entry will be about an awesome cafe, which have red velvet cake there :') yang aku tercari-cari daripada haritu. stay tuned ! :D byebye ! 





suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

8 comments:

hafizudin said...

member maryam bakri?

aini nana said...

ayu da pakai tudung eh..cantik..
t kem slm ayu..

cik najihah said...

sy pun suke pg tempat2 mcm tu..murah

miss farhah said...

@hafizudin. yupp ! mmber dye jgak ke ? :) hee
@aini : haah yang. hehe. ayu dah pakai tdung :)
@cik najihah : yeappp. ada yg murah, ada yg standard. hee :)

hafizudin said...

taklah.
pak sedara dia.

miss farhah said...

hahahaha sengal. okay taw dah siapa awak :) famous blogger wooo. boxer kedut. hehe

hafizudin said...

Cheh.
kalau femes.
dah masuk URTV.mangga.
posing sekadar pakai boxer tepi kolam renang UTM.

tapi masalahnya.tidak femes.huuu.

miss farhah said...

hahahahaha sengal je. tak semestinya famous nak kene macam tu. cheh.