Friday, April 29, 2011

hargai lah orang yang sayang kan kita. :)

haritu, ada sorang friend kat fb post this video lagu ni kat wall dia. then tergerak la hati nak dengar lagu ni. memang touching habis la lirik dia. huhu. :')
kalau kita dah sayang seseorang tuu, apa pun kita sanggup buat kan ?
even berkorban masa dan cinta kita walaupun orang tu dah tak boleh respond kat kita lagi.
cube korang layan lagu ni. hayati lirik dia okay :)

what are words - chris medina.
video

nah i bagi lirik dia kat you all.

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone
And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

I'm forever keeping my angel close

sedih kan sedih kannn ? wuu :'( *tak tahu lah kalau ada yang kebal hati tak rasa sedih kannn* hee. :P actually, video ni dia dedicate untuk tunang tersayang diaa. but, yang paling sedih nyee, tunang dia tuu dah lumpuh separuh badan sebab accident. kesiaaaaaaan. so sampai sekarang dorang belum kahwin lagi. dia laa yang jaga tunang dia. makan minum tunang dia semua laa. nak tahu lebih lanjut, korang tengok video ni. KLIK SINI. :') setia sangat dia ni kann. kalau lah orang yang korang sayang macam this guy, sanggup buat apa saja, sayang lah dia sepenuh hati korang okayy. hargai lah dia. :)

moral of the story : ingat lah orang yang tersayang. :)








suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

No comments: