Monday, May 9, 2011

feel great to be home ;D

guess what ? now im homeee ! *seronok gile gile. haha. setelah berpenat lelah angkut beg beg yang berlambak naik bus semalam, akhirnya selamat jugak aku sampai rumah & meet my family. :) sumpah kelakar kalau aku tengok diri aku sendiri angkut beg semalam. bayangkan ehh, 1 beg tarik, 1 beg baju, 1 beg laptop tepi, 1 beg sandang belakang, 1 beg silang, 1 handbag. haa. tak ke bersilang-silang tu ? HAHA sampai kan ade beberapa kali jugak la orang orang yang lalu tepi aku tolong aku. wakaka. agaknya kesian sangat kot dorang tengok aku terhegeh-hegeh. hehe. tapi takpe laaa. yang penting aku dah sampai rumah. legaaaaaaa ! dah tak yah nak angkat angkat beg da. hehe.

cuti 4 bulan nak buat apa ?

1. kerja kerja kerja. heheh. insyaallah, aku akan kerja dekat tempat before this. kerja apa ? err, ape eh. data entry clerk kot. lebih kurang laa. dalam ofis. hee. dekat company toshiba, shah alam. hee. ni dah kali ketiga aku kerja situ. :) stella suka aku kerja dengan dia kot. eceh. perasan. -.-''.

2. nak hang out puas puas. haha. nak releasekan penat study selama 4 bulan. ecehh. poyo je. -.-' macam rajin study sangat. hehe.

3. nak belajar masak. hee. im serious okayy. haha. bukan tak tahu masak. tahuu je. habis siapa yang masak kat rumah ni kalau ibu takde ? akuuuuu jugak. heheh. :B tapi nak tambah ilmu lagi. nak masak banyak benda. nak bake banyak cakes. hee. macam macam laa. i love to bake ! :) & i love to eat cakes & desserts. hee.

4. nak amek lesen. hehe. macam tak caya plak. tapi tak boleh. aku kene amek jugak. jeles kot tengok orang drive kereta. hee. lagi lagi perempuan. bila dah boleh drive nanti mesti senang nak gi mana mana kann. tak yah harap ayah nak hantar lagi. hoho. insyaallah i can do it. :) ada lesen motor pun dah kira okay dah. tapi aku nak amek dua dua. hee. ;D

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

lupa nak cerita story kelmarin. the night before aku gerak tinggalkan JB. i have a girl's outing dengan ayu. hee. ye laa. nanti 4 bulan tak jumpa kan. :) we went to the roost cafe. before ni ayu tak pernah pergi sana. thats why i bring her there. & after that kami pergi the scandalist. alang alang area situ kan. hehe. ayu plak nak shopping. hee. aku teman je. :P jom layan gambar. tak sah kalau takde gambar kan. heheh. :D


meet ayu, my dear since first day in johor matriculation college.


dia tak suke tangkap gambar. but i forced her to do so. haha


konon konon dslr laa kan. padahal digital camera biasa. hehe


snap by ayu. blur sikit. hehe


2 chicken chop, 1 iced lemon tea & 1 iced chocolate. :D


model laa konon. -.-'


miss irine shop. semuaa handmade. cantik kot.



ni model dinding. heheh. tengok semuaa accesories yang hang kat wall tu. semua handmade.


ni dekat 1 corner dalam the scandalist. :)

nak tengok vampire diaries season two. hee. :D
jum jumm




suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

3 comments:

akim ammar said...

comel tol mami!

syameem said...

ak cuti 4bulan nnt xtaw nk buat ape
mklumla ak dh pndai msk

miss farhah said...

ammar : tengok la mami sapa ! hehe :P thanks btw. :)
syameem : haha. jgn nak poyo sgt laa weyh.