Saturday, July 16, 2011

pusing pusing KLCC. hee :DD

hello guys !
this time entry about me. about my weekend. haha. (macam takde story lain)
siang tadi, aku pergi KLCC. have a date with my friend, ika. soo, kitorang pun pusing pusing lah KLCC tuu. LOL. sebab memang niat nak jalan jalan & shopping mana yang berkenan. hehe.
first stop, SEPHORA. gila best kot bila masuk situ. hee. actually, sephora ni ada 2 tempat. satu dekat depan pavilion, bukit bintang. satu lagi yang ni lah. dalam KLCC.


nama nya se gah tempat nye :)


nak hamekkau. gambar hasil tangan photog-tak-bertauliah dengan camera-not-DSLR nya. HAHA. psst ! tengok dekat situu, banyak gila choice kan ? haa. colourfull ohh. lip gloss pun ada warne purple. aww. cantik sangat. :D

my babe, ika, dia tengah cari foundation yang suitable untuk skin dia. then masa tengah belek belek produk untuk muka, sorang beauty consultant sephora ni datang dekat kitorang. hee. dia pun promote & bagi explanation mana yang sesuai bla bla bla. then ika pun try lah dulu kan. nak tengok sesuai ke tak colour tu dengan skin muka dia.


haa, tengok ni. tangan gerak, sambil mulut pun bercerita. hehe. cute kan ? :)


nampak tak tuu ? tangan sesat tuu. haha. :P

dah selesai try foundation tu, kitorang snap snap laa pic dengan miss-beauty-consultant kita. tadi dah tanya nama dia. but forgot already. -.-' haha.


oh terasa tinggi di situ. haha. teettt ! :P
hari ni mood polka dots. tehee :D


there you go. dah siap apply foundation, siap dengan blusher sekali. & seriously cakap, produk dia okay sangat. setanding dengan harga dia. hee.


second time meet. but its like thousand times already. you must belive it. :)
the first time, when ? HERE.

dah puas dekat tempat make up, kitorang pusing cari benda lain pulak. hee. aku nak beli pump shoes COTTON ON, but dekat KLCC takde COTTON ON. soo, dah pusing masuk NOSE, TOPSHOP, & ZARA, semua tak berkenan. LOL. padahal sendiri yang fussy. haha. tapi tapi, lain yang dicari, lain plak yang dibeli. -.-'' masuk je ZARA, macam ada satu aura 'shopping' datang. haha. plus, tengah sale kot sekarang. tambah tambah lagi jalan dengan ika ni. memang gila shopping kot. haha. apa lagi, capai banyak mana yang baju yang berkenan, masuk fitting room, try. haha. sekali beli nya berapa pasang je. tak salah pun kann. hehe.

dah penat pusing KLCC tuu, its time to balik ! -.-' part ni yang malas ni. dah petang petang macam tuu, komuter confirm SESAK ! pergghhh. boleh sakit jiwa kot. macam tadi, memang sesak. sumpah tak tipu. gila pack kalah tin sardin kot. tak tahu laa kenapa semua nak balik time aku nak balik. eceh. macam aku ni anak raja plak. poodaaah. -.-'

dah sampai rumah, tengok balik barang apa je yang aku beli tadi. haha. pump shoes yang takde. sobs sobs. :'| lain kali lah cari cotton on eh eh. :)

tadaa !


i just bought liquid eyeliner only. its worth rm 45. ohoho. saja saja nak try. :)

&


grab 2 clothes at ZARA. hehe. tak tahu lah kenapa taste hari ni kaler kuning. tapi ni je yang berkenan di hati. ecewahh. hehe. ade kaler lain tadi. tapi takde size plak. spoil betul kan.

okay lah. that's all my story for today. good night peeps ! xoxo !

seriously nak pump shoes sekarang.
siapa nak teman aku pergi one utama, sunway pyramid
& mana mana yang ade COTTON ON. pls ? sob sobs.

suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

4 comments:

Ika said...

i nak teman lg hehehe

miss farhah said...

haha. great to hear that. jom jom. hehe :)

amomimo said...

babe, COTTON ON baru bukak kat AEON bukit tinggi. takyah jejauh. da 2 kali aku masuk hahaa. go grab 'em! ^^

miss farhah said...

haa tawu syg. dah taww ! hee.
tapi tak sempat nak pergi lagi ohhh. huuu. -.-''
jum kita pergi nak babe :)