Saturday, December 10, 2011

Contest "Just Ask Cinderella" by Nana S.

current song playlist : cinta teragung - hazama
seronok memekak sorang sorang petang ni. ngeheheh. lepas gian tak dapat gi karok haritu. hehe. karok dalam bilik sorang sorang je laa kan. takde orang nak marah. :3 

eh, atas tu takde kaitan pun dengan tajuk. ni baru nak masuk tajuk punya cerita. :)
nampak tuu word tuu : CONTEST. ohoho first time rasenye aku join contest. ngehehe. join pun sebab blogger yg buat contest ni ialah girlfriend kepada classmates. eh eh. boleh eh reason macam tu ? haha. bedal lah. aku & nana ni kawan kat blog je. almost nak meet haritu tapi tak jadi. eheh :B kan nana ? :) saja join contest ni nak support kawan. ngee :D kalau menang bagus laa, kalau tak menang takpe :) 

ni banner untuk contest cik nana kita :)


jengjengjeng ! nah, ni laa dia gambar aku untuk contest ni. hee :D


gambar ni masa raya yang lepas. bergambar kat kampung opah kat perak. konon konon sayang sangat laa wedges tu kan. hehe. walaupun bila pakai lama lama & berdiri lama lama boleh tercabut kaki ni. haha. macam haritu, masa kenduri abang oji. ( baca sini ) habis majlis je lega sangat sangat sebab dapat bukak kasut. haha. 

one of the rules contest ni kene tag minimum 2 blogger. hihi. agak agak siapa nak jadi mangsa saya ? haha. 
*fikir 10 mins* ekeke


syraa, kau jadi mangsa aku lagi ! HAHAHA. terpulang laa, kau nak join ke tak. aku saja nak cukupkan syarat. ngeheh. sambil tu aku promote blog kau. okay tak ? :P 

faizal, i saja nak tag lelaki. sebab asek tag perempuan je. haha. but ikut you la nak join ke tak. hehe. i taw u takkan nak join punya. muahaha. tak kisah la :B hihi

okay done. thats all from me untuk entry contest kali ni. haha. sila la bagi sokongan kat saya okay ! *poyo gila. 

okbye ! ^^\/






suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

3 comments:

Nana S. said...

haha! girlfriend classmate pun bolehh xD
tq farhah ;D

syyraakhairunnysa said...

dah tu aku na buat ape sekarang ni ? haha . aku blurr . hahah

miss farhah said...

nana : hihi. boleh kannn ? :P
syraa : haha. kalau kau nk join, sila laa, kalau taknak pn xpe. hehe. :P sja nak tag tag. :B