Monday, January 2, 2012

Amalina jadi trending kat Twitter ?

hye semorang ! :B 
dah tengok tajuk tu ? mesti korang tertanya tanya, siapa Amalina tu ? kenapa dia jadi trend kat Twitter
aku pun pelik gak tadi. semorang nak cakap pasal Amalina. tak caya tengok gambar bawah ni.

tengok arrow kaler merah tu. Amalina jadi trending kat twitter ? kenapaa ? kenapaa ? *ceh emo plak. haha

korang mesti ingat kan, Amalina Che Bakri, pelajar cemerlang SPM 2004. haa dia laa. baru baru ni, semorang kecoh yang dia ni dah culture shock. culture shock macam mana ? nak tahu lebih lanjut baca kat blog KAHUNA ni. 

"Sekarang ni topik Twitter yang sedang trending adalah tentang Amalina Che Bakri, pelajar yang dapat 32 juta A1 masa SPM, sudah tak pakai tudung dan mula berpakaian seksi. Susah jadi pandai ni. Kau pakai seksi, terus orang caci. Kalau orang bodoh pakai seksi takpe, sebab die bodoh. Jadi kalau kau seksi tapi orang tak kisah, ketahuilah bahawa orang anggap kau bodoh. Haha." - kahuna.

jom kita tengok apa yang kecoh sangat pasal amalina ni. 


wahhh macam retiss gitu. haha. 



hamekkaw. macam nak jadi model pun ada. :B

nak tengok gambar lain tengok kat blog Magnet ni. 

komen aku ? wallahualam. tak tahu laa betul ke tak Amalina dah jadi macam ni. yang penting, kita sama sama doa agar Tuhan sedarkan cik Amalina kita ni kan :)

korang rasa camne ? ce komen ce komen. hehe 
 okbai !




suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

2 comments:

Farhan Hanif said...

eh2...ada nama aku la...haha

miss farhah said...

@farhan hanif : kira lucky taw kau ter'capturescreen' skali. haha :P