Sunday, January 22, 2012

butter cookies segera ! haha

hai semorang ! :D
happy happy sunday okayy. hee

malam semalam, kita ngade ngade nak buat ni haaa :


butter cookies ! 

sebenarnyaa, ni yang segera punya tu. eh ada eh biskut segera ? hehe. bukan segera macam mee segera tuu, tapi segera sebab tinggal add-on butter je. tepung dia dah siap mix. 


see ? butter cookie mix. just add butter. haa. then kalau nak letak choc chip jadi laa choc chip butter cookies kan. tapi tapi, semalam, terlupa nak beli choc chip, aku pun gantikan dengan choc chunk. haha. sebab ada lebihan choc haritu dalam fridge. so, patah patah kan, letak atas biskut. siap ! haha. 


kat belakang kotak ni ada procedure nya. senangggg sangat ! haha. 

okay lah. lain kali nak try lain plak. brownies ke, cekodok ke. Eh ? hehe 

okbai !

regular customer PETRONAS ? klik SINI.
regular customer SLOGGI ? klik SINI.
sempena CNY ni, klik SINI.



suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

2 comments:

Ekin Tembam :) said...

Ahhaii terliur. Haha sedap :)

miss farhah said...

hehehe senang jee sayang :)