Sunday, August 14, 2011

terima kasih follower ke -100 ! hee



happy nye aku malam ni oh ! hee. sebab followers dah cecah angka 100. ;DD hee
terima kasih sangat sangat kepada follower ke-100. entri ni saya dedicate khas untuk awak ! :)
tapi tak lupa jugak kepada follower ke-101 & 102. terima kasih sebab sudi follow blog saya yang tak seberapa ni. ehe. mintak tunjuk ajar laa ye kawan kawan. thank youuu ! :)

setelah 15 bulan berblogging baru lah dapar cecah follower ke-100. ehe. kesian saya kan kan. :P
harap harap lepas ni followers saya cepat bertambah. :)

oh terima kasih jugak kat semuaaa followers saya. tanpa anda semua blog saya tak bermakna. :')

selamat malam followers semua. saya sayang awak semua lah ! hee :)


suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

3 comments:

♥ Awyyn Teletubbies ♥ said...

Congrats dear :)

ilanilyana said...

huhu selamat malam ;) jaga diri rajin2 update blog k (pesan pada diri sendiri jugak nih)

miss farhah said...

awyyn : thanks darl ;DD
ilani : hee. okay insyaallah. yee awak jugaaa ! :)