Saturday, October 29, 2011

tagged balik ? haha

syraa gilaaaa ! hahahaha.
penat aku tag dia, dia tag aku balik ? haha. hampeh je. takpe takpe. post ni aku buat khas untuk kau syraaa ! hehehe. meh aku jawab soklan kau meh. sebab kau dah sudi jawab soklan aku kannn :P ngehehehe

*mana jumpa blog aku ?
kat kedai basikal. haha. joking. err, tak ingat la katne yunk :P

*comment pasal blog aku.
kreatif sebab header blog tu comel je >.< hehehe menunjukkan yang kau memang suka bab conteng2 ni kann.

*anak mak atau anak bapak ?
dua dua. hehe.

*dalam wallet/purse ada pic siapa ?
ada pic aku sorang. muahaha. sebab pic mr. F dalam hp jeee :P

*prefer cinta lepas kawin / cinta before kawin ?
depends : hehe. sebab aku dah pun terjebak kat cinta berfore kawin kann.

*suka tengok movie horror/romance/action/comedy?
of cos laa romance & comedy. hee

*koleksi barang paling banyak ?
gelang, bracelet, bangles & apa apa yang dipakai kat tangan. hehe

*suka ta tengok dunia sekarang dengan gay /lesbian? kenapa?
euwwww mesti leww tak ! haha. sebab sakit mata aku tengok derr -.-'

*bila sensorang , suka buat ape ?
pasang lagu, then memekak ! haha. sebab dah hari hari aku buat (bilik single takde rumet)

*bunga paling cantik pernah tengok?
err, ros la kot. hee

*bagi pendapat tentang diri aku . MUAHAHAH
syraa sengal. muahahaha. :P hehe. joking je. kau comel, cantik, muka flawless je. ecewahh *muntah sekarang. haha :P

haaa dah siap jawab da. hee. tapi taknak tag sape sape dah. tak pasal pasal aku kene balik kang. -.-' macam gadis VIRGO ni tag ARIES balik. haha :P


suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

2 comments:

syyraakhairunnysa said...

padan muka kau . suka buat otak aku penat tiba tiba . haha

miss farhah said...

hahahaha tak herann. padan muka kau jugakkk. hehe :P