Sunday, February 26, 2012

chicken chop best selain hutan bandar ?

hai hai salam Ahad semua ! :)

selalunya kalau orang kat JB ni nak makan chicken chop mesti pergi Hutan Bandar kan. sebab sana harganya berpatutan. sedap pun sedap jugak. just customer yang datang tu raaaaaamai sangat. haha. tempat famous macam tu la. table plak selalu penuh. siapa nak pergi sana memang kene sediakan segunung kesabaran. eh segunung ke ? failed BM dah ni. kekeke. lantak la apa pun. :B 

tapi, selain chicken chop Hutan Bandar, chicken chop Bandar Baru Uda pun best jugak. cuma tempat dia je yang biasa biasa. restoran ni macam restoran lain, bukak kat deretan kedai. kalau kat Hutan Bandar, maybe tempat dia cantik sikit la kot. hehe. 

apa nama restoran ni ?  


ni laa dia. ANGAH D&C. 


muka lapar nak makan orang. eh, tak. muka lapar nak makan chicken chop. hihi


hoyeahh dah sampai. ingatkan nak rasa grilled chicken chop. sebab ayu kata yang tu sedap. sekali dah habis maaa. so, aku pun order deep fried chicken chop. yang biasa punya & yang paling murah iaitu rm 5. 


tadi muka lapar, sekarang ni dah bertukar menjadi muka excited + lapar :P


mine & ayu. yang uniknyaa kat sini, air bandung soda nya. warna hijau ! tengok yang belah kiri tuu. haa. rasa pun sedap jugak. hewhewhew.

so lepas ni kalau mengidam chicken chop tu, takyah gi jauh jauh. kat sini pun ada. rasanya lagi dekat dengan UTM kot. hehehe. (alert buat semua bebudak UTM :P)

okay byebye semua ! :)




suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

5 comments:

cik najihah said...

murah..nampak sedap je

Farah Azurah said...

lepas ni nk try sini laa pulak..hehe :)

miss farhah said...

hee boleh boleh ! sama je macam hutan bandar punyaa :)

Faa Maryanne said...

sedapnyaaa, lapar pulak. hihi

miss farhah said...

hehe try la makan kat sini. not bad la :)