Tuesday, April 24, 2012

Mr Kombi and Scrumbtious Cafe at JB.

hai hai dan assalamualaikum semoranggg ! :)

intro entry ni kena eksaited sikit. sebab lagi sekali, i want to story about food. food lagi ? muahaha. peduli apa. i loveeeee to eat :D okay dah cukup 2 ayat intro. hihi

jom layan gambar dulu. 

this is chocolate fudge cake. yummeyh ! but a lil bit sweet laa. hee.

this is baked oreo cheese cake. this one is super duper owhsem cheese cake ! :) 

this one, we called Nasi Lemak Kombi :D
cool haa. makan dalam bakul weh. haha. 


oh sungguh pelahap ini olang :P kekeke

jap jap, mesti kena ada gambar tuan rumah kan :P hee


konsep cafe yang sangat santai. meja makan ada, sofa pun ada. nak baring baring ke ikut suka kau la jah. 


tukar tempat plak. wakaka. penduduk nomad. lol. 

kat mana sebenarnyaa cafe ni ? hehe. cafe ni namanya :


kat mana ? Jalan Ibrahim, JB. hee. nak tahu lebih lanjut ? klik la kat nama cafe tu. 

kek-kek yang sedap tu plak ? from scrumbtious. klik untuk bukak page facebook nya. 

jom kita pergi ke blog dia jugak. klik scrumbtious blog. hee :D yummy ! kek nyaa semua nampak sedap sedap kannnn ? kita dah rasa 2 jenis. hee next time nak rasa yang lain plak. 

scrumptious to the last crumb. bak kata owner scrumbtious ni la. hihi

jap jap, haritu ada sorang budak cenonet ni join kitorang makan dengan muka tak malu nya. eh ? haha. budak kecik kot. biasa laa kan. 

ini budak nama nya dinar (bukan ejaan sebenar). 
kitorang pun taktaw budak ni anak sape. ekeke. merayap main sorang sorang. last last, aku suap dia nasi lemak kombi, terus melekat kat meja kitorg. HAHA. 

so, untuk mereka mereka yang berada kat JB ni. pakat mai singgah cafe ni ye. hehe. cafe ni baru bukak. konsep memang santai habis, tingkat bawah kopitiam, tingkat atas konsep santai. shisha punnn ada kat sini. :)

okay that's all from me. about food food food. hee. next entry will be about food also. muahaha ! :D
wait for it ! byebye ^^,


suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

2 comments: