Tuesday, November 13, 2012

Adik adik kecil dah konvo lah ! :)

assalamualaikum & selamat tengahari ! 
oh, Happy Diwali too ! :)

hari Ahad yang lepas, tadika ibu adakan majlis konvokesyen for the first time. 
majlis ni diadakan di dewan sekolah agama je. disebabkan student nya tak berapa ramai, around 20 orang, so takyah buat kat dewan besar besar pun takpe. hee. plus, ini kali yg pertama kann. 

jom kita tengok adik adik yang comel molek ni. hehe


pentas persembahan & penyampaian hadiah


adik adik 6 tahun yang diraikan. hehe


adik Umairah, satu satu nya murid 4 tahun di sini. so cute baca surah al-Fatihah atas pentas :)


adik adik 5 tahun. hehe. 


amboi, vogue gitu adik adik 5 tahun kita buat persembahan twist. ewahh. hehe


adik adik 6 tahun dengan tarian ribbon mereka :)


overall students buat persembahan together gether atas pentas :)



masa untuk sorakan Tadika Cilik Ceria. kena duduk time ni sebab nak main tepuk tepuk peha. hehe. baru la semangat kan !



cikgu cikgu yang comel belaka posing dengan payung merah makngah kau. 


the most adorable & handsome rayyan & deja. dorang ni dah duduk kat tadika ibu since baby. membesar depan mata ibu & pengasuh kat taska. macam adik sendiri dah :') 


eh, siapa ni ? nak jugak letak muka kat entry ni. hewhew. 

jemput like page TADIKA CILIK CERIA di FB yee. thanks a lot ! 

okay lah. that's all for this entry. byebye semua ! :)


suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

4 comments:

NoorAmalina said...

ummul. tadika nih dekat dlm sekolah agama darul ulum tu ke?? baru bukak ehh?

btw, dress kau kelass jahhh! i loike! beli kat mana? :3

miss farhah said...

yayang, bukan dlam darul ulum. hehe. yg ni pnjam dewan dorang je. tadika mak aku kat kawasan perumahan baru dkat2 ngan amazing height tu. hee.

auwww thanks syg. dress tu 2 rm50 je. haha. beli kat jb yang :)

muhamad faizal said...

mmg qila agi tinggi eh?

miss farhah said...

haha memang punnn. kekeke