Friday, September 9, 2011

first trial. muahaha. kira okay laa kan ?

hye hye semuaa !
semalam kann, aku buat benda ni. yang comel comel tuu. alaa bukan apam comel. tapi yang ni :



macaron comel. eheh.
oh tapi dalam pic atas ni bukan yang aku buat. yang tu aku beli dekat p'four macaron. haha.
yang aku buat ni haa ghopenyee :



tadaa ! kehkeh.
okay aku tahu tak sama dengan yang atas. tapi at least jadi laa jugak kan. haha. rasa dia jadi ape. tak caye ce try ce try rase. hee. :P



macaron coklat. hee. tapi shell dia kaler biru. my feveret kaler. hehe. nak buat warna warni malas plak.
sempat laa aku menghabiskan sisa cuti aku kat rumah ni dengan minat aku sendiri kannn. hee. selalu nye aku buat moist choc cake. tapi kali ni saja nak try benda lain plak.

disebabkan macaron ni tak berapa nak jadi, aku taknak laa bagi resepi. muahaha. korang cari laa dalam majalah rasa edisi oktober okayy. :)

aku tak suggest kat korang untuk try buat benda ni. sebab apa ? leceh kot. haha. penat jugak laa buat benda ni. patut laa orang jual mahal. sebijik je rm2.50. makan makan keluar jadi waste jugak kan. hehe. tapi kalau sayang rm2.50 tuu, korang try lah buat. :P

okbye semuaa !

suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

4 comments:

rara pinkmafia said...

hehehehe ok lah tu.

miss farhah said...

hehe. tu laa pasal. :P

kha said...

haha..jauh sungguh perbezaannya.."sila cuba lagi"

miss farhah said...

haha. kira okay laa tu along oiii. :P