Wednesday, April 6, 2011

memang angan angan mat jenin. -.-

ni baru nak cerita pasal my birthday, 3rd april yang lepas. lambat sikit buat post sebab ade hal yang tak dapat dielakkan mengganggu emosiku. haihh. takpelah. lupa kan pasal ni. ni nak cerita, what happened on 3rd april haritu. & before that, this year punye celebration is so-so. compare to last year lah kan. semua nyaa biasa biasa je. tapi i want to thank all my lovely friend sebab still berusaha to make me happy on my birthday. i got a fluffy elephant. a blue-pink elephant. so cute tawuu. >.< so i named it gabi = gajah biru. haha. tapi macam nak tukar nama lain jee. ekeke. :P a friend gave it to me. comel je.

on 3rd april, my friends ajak hang out. we went to :

1. LOST MALAYA

first week in every month, kat sini ade buat car boot sale. ni first time aku sampai sini. :) tapi kitorang tak beli ape ape pun. hehe. window shopping jee. :P



ber-backgroundkan bangunan LOST MALAYA.

2. CITY SQUARE

macam biasa la kalau datang sini. window shopping jugak. sebab nak shopping takde bajet. haha. jalan jalan tak tentu pasal je kat sini. bila penat, duduk & tengok orang ramai yang bermacam ragam & gaya. haha.
*sorry kat cs tak snap gambar pongg. hehe

3. ROOST CAFE

dah kali keberapa dah sampai sini. tempat lepak favourite kitorang. hehe. bila jalan kat bandar, mesti singgah cafe ni. lepak minum. snap snap gambar. haha. tu laa keje kitorang. :P



im wearing flower ring & bracelet given by my syg. :)

saya nampak sangat tembam. -_-

my awesome friends :)

tiba tiba birthday girl gedik nak snap gambar macam model. -,-'

thanks guys for an awesome day. walaupun takde hadiah or cake from u guys, but this is a present for me. :) thanks guys.
after 12 midnight malam tuu, tiba tiba kene calit kek kat muka. ni semua keje tya & maryam. & berkomplot dengan ammar ( budak kelas teater kitorang) kata nye. haishh. korang ni. memang mengada kan. haha. suke main calit calit kek kat muke. anyway, dapat jugak aku a slice of choc indulgence kan. walaupun dah penyek & tak sejuk. HAHA. kelakar lah korang ni. cubit pipi sorang sorang baru tawuu. :P


suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

2 comments:

akim ammar said...

syg nyer aku xle nk tepek sndri kek tuh kt muke ko =_=

miss farhah said...

haha. nasib aku baik ! :P tapi tetap kene punn. =_='