Thursday, January 5, 2012

harini hari khamis. eh ?

hye semua. tajuk tu merepek je sebenarnya. haha. 
ni saja nak update blog sikit. sebab dah sakit otak laa study GIS ni. GIS tu apaa ? google la sendiri. sekian terima kasih ! haha.  


bila dah sakit otak, macam ni la jadi nya. (ceh, bajet dah study banyak sangat) duk conteng conteng. lepastu main webcam. sumpah takde keje kan ? kuang kuang kuang. kalau dulu ada rumet syok gak ajak rumet join main webcam sekali. haha. (kan yam ?) tapi tu la. sekarang ni dah single mingle, main sorang sorang je la. haha. lagi lagi bila dah sakit otak macam ni. duhh. 


peace yaww ! before amek exam kelmarin pun sempat main webcam lagi. haha. muka bajet dah ready nak jawab exam macam ni la. hihik. padahal, duk main dadu masa exam islam & isu semasa kelmarin. eh ? ada dadu plak. haha. 

okaylah. otak dah lega sikit ni. sebab dah main webcam sorang sorang. dah boleh sambung setadi. 
bye semua !


eh eh nanti ! sebelum terlupa. bagi semuaa food lovers macam saya ni, meh tengok sini. mana tahu korang is 'the lucky person' kannn. hee :D





suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

2 comments:

[PCL] said...

salam singgah, ..owh! main2 webcam ea...cool je..bole sambung study.

miss farhah said...

haha. tu sebab takde keje laa PCL. ngeheheh.