Sunday, July 22, 2012

red velvet whoopie pie ! :D

hai semorangggg. kita berjumpa lagi. hihik. 
harini je dua kali i update blog okay. sebab time time weekend camni je laaa sempat nak update. weekdays dah sibuk kerja. hewhew. 

so, sekarang nak story pasal foooooooods lagi. hihik. sebelum puasa haritu, sempat laa nak berbaking kejap. dah lama tak balik rumah, dah lama tak baking. that's why laaa rindu nak baking semakin membuak buak. phew ! panjang plak intro kau kali ni paah -.-

so, haritu, teringin nak rasa whoopie pie ni. sekarang ni agak in la benda comel ni kan. apam comel dah try, pavlova dah try, macarons pun dah try. hee :D so sekarang nak try whoopie pie ni plak. comel jugak ala ala macarons kann. hehe

nak tengok macam mana rupa whoopie pies ni ? hee 


taraaaaa ! comels kan. hehe tapi ni bukan yang Paah buat. haha. first timer buat takde laa perfect macam ni kan. hehe. 

nak tengok yang Paah buat ? hehe. malu nyaaaa. tutup mata dulu eh ! haha

okay sekarang boleh bukak ! taraaaa ! :P


cantik kan ? haha. okay tahuuu kaler dia tak cantik. wakaka. red jadi brown -.- 




zoom sikit. hehe. 



nyumnyumnyum ! lepasni nak try buat lagi ! buat bagi sedap punya ! hee :D 

okay lah. saja update sementara tunggu doh donuts kembang. hehe. 
dah kembang dah pun doh tuu. nak gi uli and goreng donuts. yummyy ! 

bye semorangggg. selamat berbuka puasa ! :D


suka entri saya ? sila la like ! hee terima kasih kerana sudi baca entri saya ! :D

2 comments:

cik najihah said...

share la resepi..bole try hihi

miss farhah said...

hehe i pn cari kat internet je syg :) takpe, nnt ada masa i update resepi k :D hehe